top of page

Wie zijn wij?

LIVINWOOD is opgericht door een groep mensen die vinden dat het anders kan en moet.

 

Bouwen in hout leidt tot prachtige bouwwerken (zie bijvoorbeeld het recente hoofdkantoor van Triodos bank). En is op alle manieren duurzaam. 

Tot de initiatiefnemers van LIVINWOOD horen bureau voor vernieuwing en Natrufied Architecture. Inmiddels hebben zich een installatie-adviseur, binnenhuisarchitect en diverse bouwers en leveranciers aangesloten. 

Mochten jullie je willen aansluiten of vragen hebben (over ons, de mogelijkheden of onze manier van werken), laat het ons weten!

logo bureau voor vernieuwing.png
NATRUFIED_logo.jpg
Hans de Vries (bureau voor vernieuwing).

Hans de Vries

Mooie vooruitstrevende dingen bedenken en gerealiseerd zien is één, maar het draait voor mij uiteindelijk om gelukkige eigenaren, huurders en bewoners. 

Anja Verdonk (Natrufied) LIVINWOOD.png

Anja Verdonk

Met LIVINWOOD werken we aan het wonen & recreëren van de toekomst, met het gebruik van CLT en de principes van 'tiny'

en 'off grid'.

Boris Zeisser (Natrufied) LIVINWOOD.png

Boris Zeisser

Het ontwerpen met en in hout doe ik al mijn hele leven. En over de hele wereld. Hout is het mooiste bouwmateriaal en met oneindige mogelijkheden.

Eerder werk van Natrufied

Wij staan voor het bouwen in hout. Omdat we daarin geloven: in het materiaal, in de mogelijkheden en in de noodzaak om met en in hout te bouwen.

De 21e eeuw wordt de Houten Eeuw. 

Hout slaat CO2 op, is ruim voorradig (via duurzame bosbouw), kan geheel en schoon worden gerecycled en biedt een gezond binnenklimaat.

Dit in tegenstelling tot beton en staal die bij de productie enorme hoeveelheden CO2 uitstoten en erg veel fossiele energie gebruiken.

GA VOOR EEN EIGEN ONTWERP

zeker als je zelf uniek bent en je dat wilt uitdragen met een prachtige goed verhuur- of bewoonbare (vakantie) woning.

Wij gaan graag met je om de tafel om te horen wat je in gedachten hebt en maken dan een schetsontwerp met diverse sfeer-, gevel- en indelingsopties.

Hotels of vakantieparken kunnen zo met een eigen onderscheidende familie van circulaire accommodaties komen, bijvoorbeeld 2-p, 4-p en 6-persoons.

kijk verder

video's

Op deze video's zie en hoor je de mening van anderen. Over bouwen in hout.

klik hier

details

Meer informatie over de Wood One cabin, een tiny house voor vakantie

bottom of page