1/8

De 'space of mind' en 'UNI villa' zijn ontwerpen van de bekende Finse Studio Puisto. Zij tekenden o.a. voor het vermaarde 'Arctic Tree House'.

 

Stel je voor...

Je wilt een hotel beginnen. En je hebt een mooi stuk grond. Dan kun je met de u-vormige UNI villa gelijk met 3 volledig ingerichte hotelkamers beginnen. Inclusief al het leidingwerk, een prachtige badkamer en houten Finse meubelen. Als je wilt kunnen we helpen met de vergunningen en zelfs het boekingssysteem. 

 

Stel je voor...

Je eigen werkplek in de tuin. Of een logeerkamer achter je huis. Of je eigen fitness ruimte. Het kan allemaal met de karakteristieke space of mind, eigenzinnige vormgegeven en multi-functioneel te gebruiken. Vanaf €25k in je tuin.

De space of mind van LIVINWOOD is voorzien van houten meubelen van het Fins topmerk CHOICE. 

Stel je voor...

dat je je in de Finse natuur waant, met uitzicht op één van de vele Finse meren, als je in je space of mind weer met collega's in Teams of Zoom online druk bent. Dan wordt werk opeens wel heel erg leuk. Je laat 'per ongeluk' even ronddraaien door de space of mind. Jaloersmakend. En vooral blij maken. Met je eigen space of mind.

Stel je voor...

dat je komend weekend weer vrienden op bezoek krijgt van wie je weet dat ze vooral komen vanwege je space of mind. Want dan hopen ze weer bij jullie te mogen logeren, in de tuin, in jullie space of mind. Wat als je aangeeft dat jullie dan met z'n tweeën al iets heel bijzonders hebben gepland? Zoals vakantie in je eigen tuin?

voor meer info over de Space of Mind klik hier

kijk verder

SVEG cabin LIVINWOOD vooraanzicht.png

Scandinavian cabins

Bijzondere ontwerpen, mooi en functioneel. 31 of 34 m2. In hout.

No Trace

Hangende tenten. Wat gaaf zou dat zijn! Kijk hier naar het beschikbare aanbod.

LIVINWOOD

Molenweg 5

1601 SR Enkhuizen

mail@livinwood.nl

T: 06-50298181

BTW-id: NL001200357B41

KVK nr: 51531496

  • Twitter
  • Instagram

(c) 2020 by LIVINWOOD.nl

Contact